ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης πολυκατοικιών, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες καθαρισμού, απεντόμωσης – μυοκτονίας, πυρασφάλειας, συντήρησης αποχετεύσεων, διανομής πετρελαίου και συντήρησης καυστήρων.

Διανύουμε την τρίτη δεκαετία λειτουργίας μας και στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Ο εξοπλισμός μας είναι ο πλέον σύγχρονος και τα συνεργεία μας πλήρως εξειδικευμένα και πάντα διαθέσιμα (24ωρη υποστήριξη).

Τα γραφεία μας στην Καλλιθέα (Λ. Συγγρού 314-316) στελεχώνονται από ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα σας για πληροφορίες, ενημέρωση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Το προσωπικό μας πλαισιώνουν επιστημονικά κλιμάκια (γεωπόνοι, χημικοί, μηχανικοί) που παρέχουν την απαιτούμενη γνώση και ελέγχουν καθημερινά τις εργασίες μας, παρέχοντας μας όλες τις άδειες, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και πιστοποιητικά για τις υπηρεσίες μας.

Οι Υπηρεσίες μας

  1. 1
    Διαχείριση πολυκατοικιών

    Κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, και φυσικά την ευθύνη για την ανάληψη της διαχείρισης, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε τη διαχείριση στην πολυκατοικία σας. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και με την απαιτούμενη εμπειρία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

  2. 2
    Έκδοση κοινοχρήστων

    Με πολύ μικρό κόστος, εκδίδουμε τα κοινόχρηστά σας χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης τα οποία επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο στην έκδοση κοινοχρήστων καλύπτοντας όλες τις ιδιαιτερότητες μιας πολυκατοικίας είτε διαθέτει φυσικό αέριο, είτε αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση.

  3. 3
    Πετρέλαιο θέρμανσης

    Διαθέτουμε τις δικές μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαίου θέρμανσης. Προμηθευόμαστε πετρέλαιο από τα κρατικά διυληστήρια και έτσι επιτυγχάνουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  4. 4
    Καθαρισμοί πολυκατοικιών

    Aσυναγώνιστες τιμές,αξεπέραστη ποιότητα εργασίας. Με χρήση βιβλίου καθαρισμού πολυκατοικίας, το εκάστοτε συνεργείο ελέγχεται και από σας για τις εργασίες που πραγματοποίησε την ημέρα του καθαρισμού.

  5. 5
    Απεντομώσεις, Μυοκτονίες, Απολυμάνσεις

    Έχοντας στο προσωπικό μας, γεωπόνους και χημικούς, έχουμε καταφέρει να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα αυτό, χρησιμοποιώντας υλικά για την πρόληψη / αντιμετώπιση αυτών. Τα φάρμακα είναι άοσμα, φιλικά προς στο περιβάλλον, υποαλλεργικά και πλήρως αποτελεσματικά.

  6. 6
    Πυρασφάλεια

    Η εταιρεία ΟΙΚΟΦΡΟΝΤΙΣ διαθέτει το δικό της τμήμα συντήρησης / ελέγχου / αναγόμωσης πυροσβεστήρων. Επίσης αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, αυτόματης πυρόσβεσης / πυρανίχνευσης και μελέτες πυρασφάλειας.

  7. 7
    Συντήρηση λέβητα

    Με την απελευθέρωση της τιμής του Φυσικού Αερίου και την συνεχόμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, θα σας συνιστούσαμε την συντήρηση των μηχανημάτων σας. Με την σωστή συντήρηση σε λέβητα και καυστήρα, επιτυγχάνουμε την άρτια και αποδοτική λειτουργία τους.

  8. 8
    Αποφράξεις αποχετεύσεων

    Ειδικό συνεργείο, πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αναλαμβάνει την συντήρηση της αποχέτευσης σας. Με ειδική κάμερα εντοπίζονται τα σημεία που χρειάζονται επισκευή και εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης.

Ψάχνετε για έναν ΈμπιστοΣυνεπήΑξιόπιστο Συνεργάτη;

Στόχος μας

Κάθε πελάτης μας έχει διαφορετικές και ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις και για αυτό το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξατομίκευση στην εξειδίκευση και την άμεση εξυπηρέτηση κάθε αιτήματος.

Οικονομικές τιμές

Κατανοούμε τις δυσκολίες της εποχής και προσαρμόζουμε κατάλληλα τα κόστη των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Άμεση εξυπηρέτηση

Προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε την πιο άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 210.94.01.200 – 210.94.05.200

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε απορίες;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει.

info@oikofrontis.com

210.94.01.200 – 210.94.05.200

Συγγρού 314 – 316, Καλλιθέα

  • 8 + 4 =