ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διανύουμε την τρίτη δεκαετία λειτουργίας μας και στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας.

Διαχείριση πολυκατοικιών

Κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, και φυσικά την ευθύνη για την ανάληψη της διαχείρισης, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε τη διαχείριση στην πολυκατοικία σας.

Έκδοση κοινοχρήστων

Με πολύ μικρό κόστος, εκδίδουμε τα κοινόχρηστά σας χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης τα οποία επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο στην έκδοση κοινοχρήστων.

Πετρέλαιο θέρμανσης

Διαθέτουμε τις δικές μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαίου θέρμανσης. Προμηθευόμαστε πετρέλαιο από τα κρατικά διυληστήρια και έτσι επιτυγχάνουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Καθαρισμοί πολυκατοικιών

Aσυναγώνιστες τιμές, αξεπέραστη ποιότητα εργασίας. Με χρήση βιβλίου καθαρισμού πολυκατοικίας, το συνεργείο ελέγχεται & από σας για τις εργασίες που πραγματοποίησε.

Πυρασφάλεια

Διαθέτουμε το δικό μας τμήμα συντήρησης/ ελέγχου/ αναγόμωσης πυροσβεστήρων. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, αυτόματης πυρόσβεσης / πυρανίχνευσης και μελέτες πυρασφάλειας.

Συντήρηση λέβητα

Με την απελευθέρωση της τιμής του Φυσικού Αερίου και την συνεχόμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, θα σας συνιστούσαμε την συντήρηση των μηχανημάτων σας.

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Εξειδικευμένο συνεργείο, πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους, αναλαμβάνει την συντήρηση της αποχέτευσης σας.

937Πολυκατοικίες

Μας εμπιστεύονται για την διαχείριση τους.

157Ιδιώτες

Βρίσκονται στο σταθερό πελατολόγιο μας.

47Εργαζόμενοι

Έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί κοντά μας.